Home

There exists a intensive approach for selecting free-lance writers to take part in our businessHandmadewriting testimonialsand using our support you will have a top quality make sure, exceptional composing amount, secrecy and constant customer support.

Zorgvervoer Gemert-Bakel, Laarbeek, Deurne, Helmond, Uden, Veghel, Boekel, Oploo en omstreken.

Heeft u zittend ziekenvervoer benodigd in de bovenstaande regio`s, laat u dan vervoeren van a naar b met een taxi van Van Helvoort Taxi Groep B.V.
Onze medewerkers zijn opgeleid en wij beschikken over een up to date wagenpark met diverse mogelijkheden.

Per 1 januari 2020 verzorgt Van Helvoort Taxi Groep B.V. voor de volgende ziekenfondsverzekeringen het vervoer:

CZ Zorgverzekering:

Voor meer informatie met betrekking tot zittend ziekenvervoer voor de Zorgverzekering CZ kunt u contact opnemen met de centrale van Van Helvoort Taxi Groep B.V. op telefoonnummer 0492-361111

Achmea:

Van Helvoort Taxi Groep B.V. verzorgt in opdracht van Zorg Centrale Nederland het zorg en zittend ziekenvervoer voor de zorgverzekeraar Achmea in de volgende postcode gebieden:
5400 t/m 5499
5700 t/m 5799
Wilt u een ritboeken of meer informatie dan kunt u bellen naar Zorg Centrale Nederland op telefoonnummer 088-579 88 88 of naar de website https://www.zcnvervoer.nl/zzv

VGZ:

Van Helvoort Taxi Groep B.V. verzorgt in opdracht van de vier gewesten het zorg en zittend ziekenvervoer voor de zorgverzekeraar VGZ.
Wilt u een ritboeken dan kunt u bellen naar De Vier Gewesten op telefoonnummer 088-10 50 111 of voorinformatie dan kunt u bellen naar telefoonnummer 088- 10 50 105.

Menzis:

Van Helvoort Taxi Groep B.V. verzorgt in opdracht van Personenvervoer Zuid Nederland het zittend ziekenvervoer voor de zorgverzekeraar Menzis.
Wilt u een ritboeken of wilt u meer informatie dan kunt u contact opnemen met Personenvervoer Zuid Nederland op telefoonnummer 0800 – 6169.

ONVZ Verzekering:

Van Helvoort Taxi Groep B.V. verzorgt in opdracht van Transvision het zittend ziekenvervoer voor de zorgverzekeraar ONVZ.
Wilt u een rit boeken of wilt u meer informatie dan kunt u contact opnemen met Transvision op telefoonnummer 0900 – 333 33 30

ASR Verzekering:

Van Helvoort Taxi Groep B.V. verzorgt in opdracht van Transvision het zittend ziekenvervoer voor de zorgverzekeraar ASR.
Wilt u een rit boeken of wilt u meer informatie dan kunt u contact opnemen met Transvision op telefoonnummer 0900 – 333 33 30.

Overige verzekeraars:

Voor onderstaande verzekeraars rijdt Van Helvoort Taxi Groep B.V. ook uw zorg en zittend ziekenvervoer, maar helaas hebben wij hier geen rechtstreeks contract mee. Dat betekend dat u als cliënt zelf de factuur moet voldoen aan ons en dat u deze kunt terugvragen bij uw verzekeraar, indien u een geldige machtiging heeft. Let u wel op dat de vergoeding in vele gevallen maar 70% is van de totale declaratie in verband met niet gecontracteerde zorg. Dit kunt u het beste even nakijken op uw polis of contact opnemen met uw verzekeraar.

ENO Verzekering;

DSW Verzekering:

IptiQ Verzekering:

Zorg en zekerheid verzekering:

Eucare Verzekering: